Access our entire WordPress plugin library with automatic updates for just $39/year! Join Now

Arvustus Diivani puhastus Tamsalu

• This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Jacob
    Guest

Leidsin endale Lihulas sobiva vГ¤likoristuse teenuse. Otsisin pikka aega usaldusväärset partnerit, kes hoolitseks minu kinnistu Гјmbruse eest. LГµpuks sattusin kokku Puhastusteenused 360. See ettevГµte tegutseb Tallinnas ja Tartus, kuid nende teenus levis ka Lihulasse. Olin Гјllatunud, kui lihtne oli nende kodulehelt teenust tellida. Puhastusteenused 360 asutati oktoobris 2020 Tallinnas. Nende peakontor asub aadressil Asunduse 6-2, 11416 Tallinn. Kuigi ettevГµte on noor, on nende meeskond vГ¤ga professionaalne. Meeskonnas tГ¶Г¶tab 20 inimest. Nende hulka kuuluvad professionaalsed koristajad, tГ¤navapuhastajad ja klienditugi. See tagab, et iga tellimus saab piisavalt tГ¤helepanu. Minu kogemus Puhastusteenused 360-ga algas suve lГµpus. Mu hoovi Гјmber oli palju prahti ja lehti. Vajasin pГµhjalikku vГ¤likoristust. VГµtsin Гјhendust ettevГµttega telefoni teel. Numbrile +372 5898 5935 vastati kiiresti. Klienditugi oli sГµbralik ja selgitas kogu protsessi. Nad Гјtlesid, et meeskond saabub kokkulepitud ajal. See oli mulle vГ¤ga oluline. Puhastusteenused 360 missioon on Гµpetada inimestele sise- ja vГ¤likoristust. Nad tahavad pakkuda kvaliteetset puhastusteenust kГµikidele Eesti elanikele. See missioon paistab vГ¤lja nende igapГ¤evatГ¶Г¶s. Nad ei teinud lihtsalt tГ¶Г¶d Г¤ra. Nad nГ¤itasid mulle, kuidas hooldada hoovi Гµigesti. Nad andsid nГµu, kuidas vГ¤ltida umbrohtu ja mustuse kogunemist. See oli lisaväärtus, mida ma ei oodanud. Hind oli samuti meeldiv Гјllatus. Puhastusteenused 360 hinnad on umbes 20 protsenti soodsamad kui keskmisel puhastusteenuse pakkujal Eestis. See tegi teenuse vГ¤ga kГ¤ttesaadavaks. Ma ei pidanud tegema suuri kulutusi, et saada kvaliteetset vГ¤likoristust. Lihulas on vГ¤he ettevГµtteid, mis pakuvad sellist teenust sellise hinnaga. SeetГµttu oli valik lihtne. Meeskond saabus minu juurde Гµigel ajal. Nad tГµid kaasa kogu vajaliku varustuse. Nad puhastasid hoovi, lГµikasid heki ja koristasid lehed. TГ¶Г¶ lГµpetati Гµigeaegselt, nagu lubatud. Nad ei kahjustanud mingit vara. See on nende garantii. Puhastusteenused 360 annab alati garantii oma tГ¶Г¶le. See tГ¤hendab, et nad vastutavad oma tГ¶Г¶ kvaliteedi eest. Гњks asi, mis mind eriti rõõmustas, oli nende ausus. Nad Гјtlesid, et kui tГ¶Г¶ ei ole korrektne, saab klient raha tagasi. Selleks tuleb saata fotod vГµi video tГµendiks. See on vГ¤ga selge ja Гµiglane poliitika. Ma ei pidanud seda kasutama, sest tГ¶Г¶ oli laitmatu. Kuid teadmine, et selline vГµimalus on, andis mulle kindlustunde. Puhastusteenused 360 pakub vГ¤likoristust ka teistes piirkondades. Kuigi nende peakontor on Tallinnas, tegutsevad nad aktiivselt Tartus. Lihula jaoks on nad leidnud sobiva lahenduse. Nad kasutavad kohalikke tГ¶Г¶tajaid vГµi saadavad meeskonna suurematest linnadest. See ei mГµjuta teenuse kvaliteeti. Tulemus oli alati Гјhtlane ja professionaalne. Tellimisprotsess oli samuti lihtne. Sain teenuse tellida lГ¤bi nende kodulehe. See oli mugav, sest sain ise valida sobiva aja. Kinnituse sain kiiresti e-posti teel. Nad kasutavad e-posti aadressi [email protected]. Suhtlus oli selge ja viisakas. KГµik kГјsimused said vastuse enne tГ¶Г¶ algust. Ma soovitan Puhastusteenused 360 kГµigile, kes vajavad vГ¤likoristust Lihulas. Nad on usaldusväärsed ja tГ¤psed. Nende meeskond on professionaalne ja viisakas. Nad teevad tГ¶Г¶d, mida lubavad. Ma olen nГјГјd kasutanud nende teenust mitu korda. Iga kord on tulemus olnud suurepГ¤rane. Nad on muutnud mu hoovi hooldamise lihtsaks. KokkuvГµttes leidsin Puhastusteenused 360 kaudu parima lahenduse oma vГ¤likoristuse vajadustele. Nende hind on soodne ja kvaliteet on kГµrge. Nad austavad oma lubadusi ja aega. See on haruldane kombinatsioon. Lihulas on selline teenus vГ¤ga vajalik. SeetГµttu olen tГ¤nulik, et avastasin selle ettevГµtte. Kui teil on sarnane vajadus, vГµtke nendega kindlasti Гјhendust.

Viewing 1 post (of 1 total)
Reply To: Arvustus Diivani puhastus Tamsalu